Metaloumin: Μεγάλος Χορηγός στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Metaloumin: Μεγάλος Χορηγός στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Η Metaloumin στηρίζει το 8ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ που πραγματοποιείται στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας από 27-29 Μαϊου 2022.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών με θέματα
που απασχολούν γενικότερα τον Κλάδο, “ Πιστοποίηση – Ποιότητα – Εκπαίδευση – Καινοτομίες”. Οι μεγάλες αλλαγές, μας βρίσκουν πρωταγωνιστές στη διαμόρφωση
του πλαισίου, το οποίο θα είναι αυτό που ο Κλάδος μας απαιτεί με ένα σύνθημα

“Το Μέλλον ανήκει στους Κατασκευαστές”.

Η εταιρία Metaloumin δραστηριοποιείται στον τομέα της διέλασης αλουμινίου και είναι από τις πρώτες βιομηχανίες του κλάδου στην Ελλάδα.

Εξειδικεύεται στη μελέτη, τον σχεδιασμό και την παραγωγή αρχιτεκτονικού προφίλ αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα και την παραγωγή ειδικού προφίλ για βιομηχανικές και βιοτεχνικές χρήσεις βάσει σχεδίου.

Από το 2008 η Metaloumin εισήλθε και στην αγορά των σταθερών συστημάτων στήριξης για φωτοβολταϊκούς συλλέκτες για κάθε εφαρμογή, ενώ επεκτείνοντας την δράση της στο χώρο, από το 2019 ειδικεύεται και στον σχεδιασμό και την παραγωγή Μονοαξονικών Υδραυλικών Trackers (Ηλιακού Ιχνηλάτη).

Με εξαγωγές σε περισσότερες από 20 χώρες (Κύπρος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο κ.ά.), όραμα της Metaloumin είναι η συνεχής βελτίωση για την υποδειγματική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Οι αξίες, που διαμορφώνουν την εταιρική και επιχειρηματική αντίληψη και πρακτική της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, είναι Συνέπεια, Αξιοπιστία, Συνεργασία, Ανθρώπινες Σχέσεις.

Leave a Reply