Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, βασικός υποστηρικτής της εκδήλωσης «Ημέρα Πράσινων Επενδύσεων»

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, βασικός υποστηρικτής της εκδήλωσης «Ημέρα Πράσινων Επενδύσεων»

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ συμμετείχε ως «Βασικός Υποστηρικτής» του φόρουμ «Ημέρα Πράσινων Επενδύσεων» που διεξήχθη την Τετάρτη 20 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την επιχειρηματική πρωτοβουλία Α Energy, με τη συνεργασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας – ΡΑΕ, σημαντικών επιχειρηματικών – επενδυτικών φορέων, της Αυτοδιοίκησης και τη συμμετοχή των υπουργείων Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, έχοντας ως στόχο να αναδείξει μέσα από πρωτότυπες παρουσιάσεις και τοποθετήσεις, τις άμεσες προοπτικές αλλά και τις προκλήσεις των επενδύσεων στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι νέοι όροι με βάση τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος διαγωνισμός της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας – ΡΑΕ για φωτοβολταϊκά και αιολικά, υπό το νέο καθεστώς στήριξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – ΑΠΕ.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο σύμβουλος διοίκησης της Metaloumin, Μηχανολόγος Μηχανικός Αθ. Τσόβολος είχε ομιλία με θέμα:

«Συστήματα βάσεων για την μεγιστοποίηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών. Λύσεις με γνώμονα την περιβαλλοντική μέριμνα»

Η ομιλία είχε ως στόχο να παρουσιάσει την ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ στην ανοδική της πορεία που όχι μόνο κατασκευάζει προϊόντα που εφαρμόζονται σε «πράσινες» επενδύσεις αλλά και την λειτουργία της ίδιας, η οποία αναπτύσσεται  με στόχο να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη που εξασφαλίζεται από τα υλικά και την ποιότητα των προϊόντων της.

Leave a Reply