Νέα Έργα Βιώσιμης Τεχνολογίας Μεταλουμίν

Νέα Έργα Βιώσιμης Τεχνολογίας Μεταλουμίν

Πενταόροφο Κτίριο κατοικιών στην Άνω Γλυφάδα και Ανακαίνιση 4 ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων

Η Μεταλουμίν ολοκλήρωσε δύο σημαντικά νέα έργα, υπογραμμίζοντας την πορεία της ως κορυφαία εταιρία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα.

Νέο Πενταόροφο Κτίριο στην Άνω Γλυφάδα
Σtο νέο πενταόροφο κτίριο δώδεκα μοντέρνων διαμερισμάτων στην οδό Τζαβέλα, τα κουφώματα των έργων ολοκληρώθηκαν με τις θερμοδιακοπτόμενες σειρές της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, ENERGY 45 & 22S, προσφέροντας κορυφαία θερμομόνωση, ηχομόνωση, και αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Το όλο έργο συνδυάζει υψηλή αισθητική με ενεργειακή αποδοτικότητα, άνεση και ποιότητα για τους ενοίκους.

Ανακαίνιση 4 ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων
Στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών μονάδων του Δήμου Φυλής, η Μεταλουμίν αντικατέστησε παλαιά κουφώματα στο 4 ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, με νέα ενεργειακά κουφώματα της σειράς ENERGY.
Αντίστοιχα, εφαρμόστηκαν οι θερμοδιακοπτόμενες σειρές ENERGY 22 για ανοιγόμενα και ENERGY 16 Pro για συρόμενα κουφώματα, για θερμομόνωση και αντοχή. Το έργο στοχεύει στην αποτελεσματική αναβάθμιση και βελτίωση της βιωσιμότητας των εκπαιδευτικών χώρων, σύμφωνα με πρωτοβουλίες του Δήμου.

Περιγραφή πλαισίων που τοποθετήθηκαν
ENERGY 45 (Συρόμενο-Ανασυρόμενο): Για μεγάλα ανοίγματα, θερμομονωτικό με εξαιρετικές ιδιότητες, υδατοστεγανότητα, αντοχή σε ανεμοπίεση. Εξασφαλίζει ευκολία χρήσης, ευελιξία, λειτουργικά και αισθητικά πλεονεκτήματα.
ENERGY 22 S (Ανοιγόμενο): Με απλό ή περιμετρικό κλείδωμα, υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Εγγυάται θερμομόνωση-ηχομόνωση, προσαρμοστικότητα, για ευέλικτες κομψές εφαρμογές.
ENERGY 22 (Ανοιγόμενο): Στιβαρό, με μακροχρόνια αντοχή, υψηλής θερμομόνωσης για άνετο εσωτερικό κλίμα, ετησίως. Μικρή συντήρηση, για συνολική κτιριακή απόδοση.
ENERGY 16 (Συρόμενο): Προηγμένη στεγανοποίηση που αποτρέπει τη διείσδυση αέρα
και νερού. Σχεδιασμένο για ομαλή λειτουργία, μεγιστοποιώντας την μακροχρόνια
ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία.