Με Επιτυχία Η Παρουσία της Μεταλουμίν στην Verde.Tec 2023

Με Επιτυχία Η Παρουσία της Μεταλουμίν στην Verde.Tec 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ
Ασυνήθιστα ψηλή η ισχύς έργων για τα οποία ζητήθηκαν πληροφορίες ή δόθηκαν δομικά και άλλα στοιχεία προς μελέτη στην εταιρεία, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Επιταχύνεται η ανοδική πορεία της εταιρείας, μετά τις διαδοχικές διακρίσεις της προηγούμενης περιόδου, τόσο από πλευράς αποτελεσμάτων, όσο και από πλευράς νέων επενδύσεων.

Στο εργονομικά διαμορφωμένο περίπτερο εκτέθηκαν η αρχιτεκτονική και η φωτοβολταϊκή γκάμα της εταιρείας, ηλεκτρολογικές συσκευές που ενσωματώνονται στα έργα, τεχνικές μακέτες και φωτογραφικά δείγματα των έργων.

ΨΗΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ
Από 17-19 Μαρτίου, την έκθεση και το περίπτερο της Μεταλουμίν επισκέφτηκαν αρκετές διακριτές κατηγορίες επαγγελματιών και ιδιώτες:
• Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί ΟΤΑ, βιομηχανίας,
βιοτεχνίας, μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων,
κατασκευαστικών εταιριών, ξενοδοχειακών μονάδων,
Μεταφορών και Logistics.
• Υπεύθυνοι τεχνικών υπηρεσιών δημοσίων Οργανισμών και
Επιχειρήσεων.
• Αρχιτέκτονες.
• Εργολήπτες.
• Επενδυτές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).
• Μελετητές.
• Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα.
• Ξένες αντιπροσωπείες.
• Ιδιώτες ενδιαφερόμενοι για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών,
βιολογικού καθαρισμού και συστημάτων ποιότητας νερού ή
εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Μεγάλη δυναμική και επιρροή ως κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που αναδεικνύει τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, εμφάνισε και πάλι η 5η διεθνής έκθεση Verde.tec που πραγματοποιήθηκε από 17 – 19 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας. Η διοργάνωση ξεπέρασε τις προσδοκίες, αφού συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και επισκεπτών από κάθε προηγούμενη, με το πιο αναβαθμισμένο και πολύπλευρο πρόγραμμα συνεδριακών εκδηλώσεων.
Χιλιάδες επισκέπτες, επαγγελματίες, ιδιώτες και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και τοπικής αυτοδιοίκησης, είχαν ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες που βρίσκονται στην τεχνολογική αιχμή της προσπάθειας προστασίας του περιβάλλοντος.
Την έκθεση επισκέφθηκαν, την Κυριακή 19 Μαρτίου, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Θάνος Πετραλιάς, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκαν κορυφαία διοικητικά στελέχη πολλών δημόσιων και ιδιωτικών διοικητικών οργανισμών, που διατηρούν άμεση σχέση με το περιβάλλον και τις τεχνολογίες περιβάλλοντος.

Σχετικά αρχεία
Δελτίο Τύπου (pdf)

Leave a Reply