Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκων Συλλεκτών

0 χρόνια εμπειρία στο αλουμίνιο

Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων στήριξης Φωτοβολταϊκών συλλεκτών της Metaloumin

Το 2008 η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. εισήλθε στην παραγωγή των σταθερών συστημάτων στήριξης για φωτοβολταϊκούς συλλέκτες για κάθε εφαρμογή : Αγρού(επί εδάφους), βιομηχανικές στέγες και οικιακές εγκαταστάσεις (κεραμοσκεπές και δώματα). Επεκτείνοντας την δράση της στο χώρο, από το 2019 ειδικεύεται και στον σχεδιασμό και την παραγωγή Μονοαξονικών Υδραυλικών Trackers (Ηλιακού Ιχνηλάτη).

συστήματα βάσεων στήριξης προσαρμόζονται στις εκάστοτε απαιτήσεις του έργου, σε κάθε είδος και διάσταση συλλέκτη (κρυσταλλικό, thin-film ή bifacial), ενώ συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα (ΙΝΟΧ) ή γαλβανιζέ εξαρτήματα. Η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα EN ISO 9001, TUV CERT Austria και EN ISO 14001.

Οι καταρτισμένοι μηχανικοί που στελεχώνουν την εταιρεία μας, αφότου μελετήσουν τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου είναι σε θέση να εκπληρώσουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας και να παραδώσουν ένα εξειδικευμένο σύστημα στήριξης, καλύπτοντας όλες τις ιδιαιτερότητες του έργου.

Με εξαγωγές σε περισσότερες από 20 χώρες (Κύπρος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο κ.ά.) η έντονη παρουσία της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ στις διεθνείς αγορές αποτελεί μόνιμο στόχο της, αλλά και απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Από την ακτογραμμή του νησιού Al Hail έως τα βουνά της Χιλής σε υψόμετρο 4.000m, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να παράξουμε συστήματα στήριξης για κάθε ποιότητα εδάφους, συνθήκες φορτίου και διάβρωσης.

METATRACKER Μονοαξονικό Υδραυλικό ή Ηλεκτρικό Σύστημα Tracker

Συστήματα Βιομηχανικών Οροφών

Συστήματα Οροφών και Κεραμοσκεπών