Η εταιρία

Εταιρικό Προφίλ

Ποιοί
Είμαστε

Στο χωρο του αλουμινίου από το 1969

Η εταιρία ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της διέλασης αλουμινίου και είναι από τις πρώτες βιομηχανίες του κλάδου στην Ελλάδα
Τα γραφεία, η έκθεση και το εργοστάσιο της εκτείνονται σε έκταση 23.000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκονται στο κέντρο του Λεκανοπεδίου Αττικής , δίπλα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης ( γέφυρα Μεταμόρφωσης). Απέχοντας ελάχιστα από το Εθνικό οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο καθώς και από το λιμάνι του Πειραιά, μπορεί και διανέμει άμεσα τα προϊόντα της στην Ελληνική και τις ξένες αγορές.

ΟΡΑΜΑ της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ είναι η συνεχής βελτίωση για την υποδειγματική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Οι ΑΞΙΕΣ, που διαμορφώνουν την εταιρική και επιχειρηματική αντίληψη και πρακτική της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, είναι Συνέπεια, Αξιοπιστία, Συνεργασία, Ανθρώπινες Σχέσεις.

Τομείς Δραστηριότητας

Αρχιτεκτονικό προφίλ αλουμινίου

Μελέτη, σχεδιασμός και παραγωγή αρχιτεκτονικού προφίλ αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα. Καλύπτουμε όλη τη γκάμα των ανοιγόμενων και συρόμενων κουφωμάτων, θερμομονωτικών και μη, με διάθεση πλήρους γκάμας εξαρτημάτων & ελαστικών για όλες τις σειρές.

Προφίλ για βιομηχανικές και βιοτεχνικές χρήσεις

Παραγωγή  ειδικού προφίλ  για  βιομηχανικές  και  βιοτεχνικές  χρήσεις βάσει σχεδίου.  Με  την  σύγχρονη  μονάδα  κατεργασίας  που διαθέτει το εργοστάσιό  μας  μπορούμε  να  παράγουμε  και  να  επεξεργαστούμε  οποιοδήποτε  προφίλ  και  σε χαμηλό  κόστος.

Συστήματα στήριξης αλουμινίου για φωτοβολταϊκούς συλλέκτες

Σχεδιασμός και παραγωγή σταθερών και ρυθμιζόμενων βάσεων στήριξης αλουμινίου για φωτοβολταϊκούς συλλέκτες σε υπαίθριους χώρους, βιομηχανικές οροφές και οικιακές στέγες, προσαρμοσμένων στις εκάστοτε απαιτήσεις του έργου.

Διεθνής παρουσία

Η έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές αποτελεί μόνιμο στόχο μας

Απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της και των υπηρεσιών της, η εταιρία έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες και έργα που κυμαίνονται από βιομηχανικές οροφές στο Ντουμπάι μέχρι εγκαταστάσεις αγρού  σε υψόμετρο 4.500μ στη Χιλή.  Για τις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής έχει σχεδιάσει και παράγει ειδικά συστήματα προσαρμοσμένα στις συνθήκες των χωρών αυτών.