Λαμπερή Συμμετοχή της Μεταλουμιν στην SAVENERGY 2023

Λαμπερή Συμμετοχή της Μεταλουμιν στην SAVENERGY 2023

Με στόχο την στήριξη της Κυπριακής αγοράς, η Μεταλουμίν συμμετείχε στην έκθεση SAVENERGY 2023, 7-9 Απριλίου στην Λευκωσία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βάσεις φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.
Σε περίπτερο τριών όψεων, προσβάσιμο κατά την είσοδο και την έξοδο επισκεπτών, παρουσιάστηκαν οι τύποι βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών tracker (ιχνηλατικών), εδάφους και οροφών κάθε τύπου.

Οι επισκέπτες – κυρίως επαγγελματίες στο σύνολό τους – είχαν την ευκαιρία να δουν και να εξετάσουν δείγματα των αντίστοιχων σετ βάσεων από κοντά. Η δομή, οι ειδικές διατομές και τα πάχη υλικού, διασφαλίζουν την σταθερότητα κατασκευής, εγγυώνται την φωτοβολταϊκή επένδυση σε βάθος χρόνου και ξεχωρίζουν την Μεταλουμίν σχεδόν παντού όπου συγκρίνεται με τον απαιτητικό ανταγωνισμό.

Η SAVENERGY προσφέρει στους επισκέπτες της την προστιθέμενη αξία της σφαιρικής προσέγγισης της επιχειρηματικής και ιδιωτικής δραστηριότητας, σε ό,τι αφορά το περιβάλλον.
Η διοργανώτρια Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων της Κύπρου προσκάλεσε και πέτυχε να προσελκύσει μεγάλο μέρος από τα περίπου 10.000 μέλη της, που εκπροσωπούν τομείς όπως βιομηχανία, υδρογονάνθρακες, εμπόριο, τουρισμός, οργανισμοί κοινής ωφελείας, μεταφορές, γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, κατασκευές, γεν. υπηρεσίες, χρηματοδοτικοί οργανισμοί, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οργανισμοί εξοικονόμησης ενέργειας, και το περιβάλλον γενικά.

Leave a Reply