ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: Ανοιχτές οι πόρτες για αξέχαστη διαμονή και στο Ψυχικό

ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: Ανοιχτές οι πόρτες για αξέχαστη διαμονή και στο Ψυχικό

Συνεχίζοντας να διαφοροποιείται, με ασύγκριτη απόδοση των μοντέρνων και πιστοποιημένων συστημάτων αλουμινίου της, η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ κέρδισε την εμπιστοσύνη ακόμα ενός ξενοδοχείου πολυτελούς σχεδιασμού.

Συστήματα αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

Το The Newel Psychiko, αποτελείται από 21 κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, με μοντέρνα έπιπλα και προσεγμένες παροχές, που εξασφαλίζουν μια υπέροχη διαμονή στην Αθήνα. Διακοσμημένα σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους, με minimal και κομψές πινελιές από ξύλο, μέταλλο και ιδιαίτερα φωτιστικά, τα δωμάτια και οι σουίτες που διαθέτει αυτό το ξεχωριστό κτίριο, αποπνέουν αύρα ηρεμίας και σαγήνης, για μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής.

Το “The Newel Psychiko”, φυσικά στο Ψυχικό, είναι ιδανικό για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο για διακοπές στην πόλη ή επαγγελματικούς λόγους, για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς το ξενοδοχείο προσφέρει ανέσεις που επιτρέπουν στους επισκέπτες να νιώθουν πάντα “σαν στο σπίτι τους”.

Τα πλήρως πιστοποιημένα θερμομονωτικά και ηχομονωτικά συστήματα της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ προσφέρουν άμεση αίσθηση ασφάλειας, θαλπωρής και οικειότητας, και δίνουν στο μοναδικό ξενοδοχείο ένα πολύ λειτουργικό, φιλικό και πρόσχαρο τόνο.

Leave a Reply