Προφίλ βάσει σχεδίου

Προφίλ βάσει σχεδίου

Περιγραφή

Η  Εταιρεία μας παράγει  ειδικό προφίλ  για  βιομηχανικές  και  βιοτεχνικές  χρήσεις βάσει σχεδίου. Στη σύγχρονη μονάδα κατεργασίας  που διαθέτει το  Εργοστάσιο  μας,  μπορούμε  να  παράγουμε  και  να  επεξεργαστούμε  οποιοδήποτε  προφίλ  και  σε χαμηλό  κόστος.

Καλύπτουμε με επιτυχία πάνω από 50 τομείς της ελληνικής αγοράς παράγοντας ειδικό προφίλ αλουμινίου.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της Metaloumin έχει αναπτύξει πολλές γεωμετρίες και σχέδια, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. To τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) δημιουργεί συνεχώς, νέα σχέδια και εφαρμογές, για να επεκτείνει τη δική μας γκάμα προϊόντων και έτσι να ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες των πελατών.

Προφίλ αλουμινίου για εφαρμογές φωτισμού

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προφίλ αλουμινίου και αξεσουάρ για φωτιστικά. Τα προφίλ μας παρέχουν λύσεις για κάθε τύπο εφαρμογών φωτισμού διασφαλίζοντας τη βέλτιστη σχέση κόστους-ποιότητας, τη σωστή λειτουργία και την μέγιστη διάρκεια ζωής. Τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα και ικανοποιούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις σε ότι αφορά την αντίσταση στην διάχυση θερμότητας και την διάρκεια ζωής. Η πλήρης γκάμα των Standard αλλά και βάσει σχεδίου προφίλ αλουμινίου για εφαρμογές φωτισμού, επιτρέπει στους σχεδιαστές, τους κατασκευαστές και τους αρχιτέκτονες να δημιουργούν συμπαγή, προσαρμοσμένα και λειτουργικά τελικά προϊόντα.

Τα προφίλ μας καλύπτουν τις ακόλουθες εφαρμογές φωτισμού:

 

Τεχνικός φωτισμός για εξωτερική και εσωτερική χρήση σε βιομηχανία, επιχειρήσεις, γραφεία κλπ

Διακοσμητικός φωτισμός

Φωτισμός LED

Αξεσουάρ για τεχνικές απαιτήσεις φωτισμού

Ειδικές εφαρμογές για πελάτες (βάσει σχεδίου)