Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ αναβαθμίζει το…Μεταξουργείο

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ αναβαθμίζει το…Μεταξουργείο

Η οικογένεια του The Newel Hotels εμπιστεύθηκε την ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ για να προσφέρει ποιότητα, καινοτομία και υψηλή αισθητική.
Στο Μεταξουργείο, το ξενοδοχείο στεγάζεται σε πενταώροφο, κομψό, ανακαινισμένο κτίριο, που αντανακλά υψηλή αισθητική και αρχιτεκτονική αρμονία, με minimal εσωτερική σχεδίαση και διακόσμηση.

Χώροι με συστήματα αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

Ειδικά διαμορφωμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και τις ιδιαίτερες ανάγκες των επισκεπτών, εξοπλισμένα με ενεργειακά θυρώματα (κουφώματα) ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, τα διαμερίσματα στο “The Newel Metaxourgeio”, αποπνέουν αίσθηση σπιτικής θαλπωρής και σύγχρονης κομψότητας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική διαμονή.

Με το πέρας της τοποθέτησης, βελτιώθηκε συνολικά η άνεση των εσωτερικών κτιριακών χώρων του “The Newel Metaxourgeio”.


Όπως και στα άλλα ξενοδοχεία της σειράς, έτσι και στο κτίριο του Μεταξουργείου, η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, με πλήρως πιστοποιημένα, αξιόπιστα και μοντέρνα συστήματα αλουμινίου για θερμομονωτικά και ηχομονωτικά θυρώματα, συνέβαλλε αποφασιστικά στον φιλόξενο συνδυασμό της εσωτερικής ατμόσφαιρας του κτιρίου, με το εξωτερικό του περιβάλλον.


Μειώνοντας τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας που προκαλούνται μέσω παραθύρων και άλλων ανοιγμάτων, τα θερμομονωτικά προφίλ συνέβαλλαν στην εξάλειψη των ψυχρών σημείων και ρευμάτων τον χειμώνα ή των αντίστοιχων θερμών το καλοκαίρι, δημιουργώντας πιο άνετο περιβάλλον διαμονής.


Η σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος διευκολύνθηκε περαιτέρω από τον σχεδιασμό των θερμομονωτικών προφίλ ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, ώστε να επιτρέπεται άφθονο φυσικό φως και αερισμός στους χώρους που προβλέπεται.


Τέλος, τα παραπάνω χαρακτηριστικά, υποβοηθώντας την διατήρηση επιθυμητών συνθηκών εσωτερικής θερμοκρασίας και φωτισμού, μείωσαν τις έκτακτες ανάγκες υποστήριξης του κτιρίου από επικουρικά συστήματα (π.χ. θέρμανσης-ψύξης). Αυτό μείωσε το ενεργειακό κόστος, με θετικές επιπτώσεις και στο αποτύπωμα άνθρακα του ακινήτου.

Leave a Reply