Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ντύνει την απαιτητική διαμονή στην … Ακρόπολη!

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ντύνει την απαιτητική διαμονή στην … Ακρόπολη!

Σε ιστορική τοποθεσία του Αθηναϊκού κέντρου, κοντά στο Ναό Ολυμπίου Διός, το Μουσείο Ακρόπολης και το Παναθηναϊκό Στάδιο, το “The Newel Acropolis” εμπιστεύθηκε την τεχνογνωσία, αξιοπιστία και υπεροχή των θερμομονωτικών συστημάτων αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, για να συνδυάσει την υψηλή αισθητική με την λειτουργικότητα και τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό!

Συστήματα αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

Στεγασμένο σε μοντέρνο κτίριο με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, το εντυπωσιακό “The Newel Acropolis” προσκαλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν την επιτομή της σύγχρονης ξενοδοχειακής διαμονής. Παρέχει απλόχερα την άνεση, θαλπωρή και φωτεινότητα που προσφέρουν τα σύγχρονα, πλήρως πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ.

Τα οφέλη σημαντικά για το Αθηναϊκό ξενοδοχείο: βελτιώθηκε η κτιριακή ενεργειακή απόδοση, η άνεση και εμπειρία των επισκεπτών, και η ασφάλεια και υγιεινή του κτιρίου.


Το μεσογειακό κλίμα με ζεστά, ξηρά καλοκαίρια, ήπιους χειμώνες, αλλά και απροσδόκητες εξάρσεις, απαιτεί άνετη εσωτερική θερμοκρασία ετησίως, μείωση κατανάλωσης ενέργειας και κόστους. Με τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, ελαττώθηκε η μεταφορά θερμότητας μεταξύ εσωτερικών-εξωτερικών χώρων ώστε να διατηρείται σταθερή θερμοκρασία, χωρίς μεγάλη εξάρτηση από συστήματα θέρμανσης-ψύξης.


Επιπλέον, μειώθηκε ο θόρυβος εξωτερικού περιβάλλοντος. Ιδιαίτερα σημαντικό στα ξενοδοχεία κέντρου πόλης, όπου ο θόρυβος των δρόμων και των περαστικών μπορεί να είναι έντονος και συνεχής.


Η καλή μόνωση βοήθησε στην διατήρηση καθαριότητας και υγιεινής των δωματίων, αφού, κατά κανόνα, η μόνωση δεν επιτρέπει σε ρύπους, παθογόνα και υγρασία να εισέλθουν εύκολα στον ξενοδοχειακό χώρο.


Τέλος, η τοποθέτηση του αρχιτεκτονικού προφίλ ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ συνέβαλλε αποφασιστικά στην ασφάλεια του ξενοδοχείου, με την βελτίωση αντοχής και χρηστικότητας των θυρωμάτων.


Όλα, οφέλη που συντελούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικής απόδοσης και του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος του ακινήτου της σειράς στην Ακρόπολη.

Leave a Reply