Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκων Συλλεκτών

0 χρόνια εμπειρία στο αλουμίνιο

Advantages of METALOUMIN PV mounting systems

Το 2008 η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. εισήχθη στην αγορά των σταθερών συστημάτων στήριξης για φωτοβολταϊκούς συλλέκτες σε κάθε εφαρμογή – γήπεδα, βιομηχανικές στέγες και οικιακές εγκαταστάσεις (κεραμοσκεπές και δώματα). Επεκτείνοντας την δράση της στο χώρο, από το 2019 ειδικεύεται και στον σχεδιασμό και την παραγωγή Μονοαξονικών Υδραυλικών Trackers.

συστήματα βάσεων στήριξης προσαρμόζονται στις εκάστοτε απαιτήσεις του έργου, σε κάθε είδος συλλέκτη (κρυσταλλικό, thin-film ή bifacial), ενώ συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα (ΙΝΟΧ) ή γαλβανιζέ εξαρτήματα.

Οι καταρτισμένοι μηχανικοί που απαρτίζουν την εταιρεία μας, αφότου μελετήσουν τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου είναι σε θέση να εκπληρώσουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας και να παραδώσουν ένα εξειδικευμένο σύστημα στήριξης, καλύπτοντας όλες τις ιδιαιτερότητες του έργου.

Με εξαγωγές σε περισσότερες από 20 χώρες (Κύπρος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο κ.ά.) η έντονη παρουσία της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ στις διεθνείς αγορές αποτελεί μόνιμο στόχο της, αλλά και απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Από την ακτογραμμή του νησιού Al Hail έως υψόμετρο 4 χιλιομέτρων στα βουνά της Χιλής, είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε κατασκευές σε παντός είδους ποιότητες εδάφους, συνθήκες φορτίου και διάβρωσης.

Συστήματα Επίπεδων Οροφών

Καινοτόμα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών συλλεκτών για εγκατάσταση σε επίπεδες οροφές και κεραμοσκεπές. Η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα EN ISO 9001, TUV CERT Austria και EN ISO 14001.

Τα συστήματα μας κατασκευάζονται μέσω καθετοποιημένης παραγωγής που ξεκινά με πρώτη ύλη το αλουμίνιο και καταλήγει σε ένα έτοιμο προς εγκατάσταση προϊόν. Η κλίση των συστημάτων μπορεί να είναι προκαθορισμένη, προσαρμοζόμενη στις 25°και 30°, είτε σε οποιαδήποτε άλλη γωνία επιθυμεί ο πελάτης.

Συστήματα Βιομηχανικών Οροφών

Καινοτόμα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών συλλεκτών για εγκατάσταση σε βιομηχανικές οροφές όλων των τύπων. Η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα EN ISO 9001, TUV CERT Austria και EN ISO 14001.

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό και την προσαρμοστικότητα των συστημάτων μας, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε συστήματα στήριξης για αυλακωτές και επίπεδες μεταλλικές/με πάνελ πολυουρεθάνης οροφές, με το σύστημα να τοποθετείται παράλληλα στην οροφή ή με αλλαγή κλίσης. Όλα τα συστήματα στήριξης που κατασκευάζονται από την Μεταλουμίν Α.Ε.Β.Ε. είναι εξοπλισμένα με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα(INOX) ή γαλβανισμένα.

Μετά από χρόνια εμπειρίας, έχουμε την ικανότητα να εγκαθιστούμε συστήματα στήριξης στις στέγες σας με τον βέλτιστο τρόπο, εξασφαλίζοντας ασφάλεια, σταθερότητα και πλήρης κάλυψη της διαθέσιμης επιφάνειας – ποικίλοι τύποι θεμελίωσης όπως στο μεταλλικό προφίλ της στέγης, στην επικάλυψη της οροφής ή όπως ζητηθεί.

Συστήματα Αγρού

Η Μεταλουμίν Α.Ε.Β.Ε. παρέχει διπάσσαλα και μονοπάσσαλα συστήματα, τα οποία μπορούν να προσαρμοσθούν στις ιδιαιτερότητες κάθε έργου πεδίου, ανεξαρτήτως τύπου εδάφους και κλίσης.

Τα συστήματα μας τοποθετούνται τόσο σε μαλακά όσο και σε βραχώδη εδάφη, σε θεμελιώσεις σκυροδέματος όπως επίσης στηριγμένα σε γεώβιδες. Η κλίση των συστημάτων μπορεί να είναι είτε προκαθορισμένη στις 20°, 25°, 30°, είτε σε οποιαδήποτε γωνία επιθυμεί ο πελάτης. Αναφορικά με τα μονοπάσσαλα συστήματα στήριξης, αυτά κατασκευάζονται είτε με προκαθορισμένη είτε με προσαρμοζόμενη (εποχιακή) κλίση, πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη και τις ανάγκες του κάθε έργου.

Η υψηλή αντοχή των εν λόγω εργονομικών συστημάτων στήριξης, εξασφαλίζει σταθερότητα όπως επίσης εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση ακόμη και στις περιοχές με τα υψηλότερα φορτία ανέμου και χιονιού (33m/s και 1.7 kN/m2 βάσει του Ελληνικού Παραρτήματος του Ευρωκώδικα). Από την ακτογραμμή του νησιού Al Hail σε υψόμετρο 4 χιλιομέτρων στα βουνά της Χιλής, είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε κατασκευές σε παντός είδους ποιότητες εδάφους.

 

Μονοαξονικό Υδραυλικό Tracker