Στρατηγική συνεργασία με τη SUNEL Group για προμήθεια συστημάτων στήριξης 300 MW

Στρατηγική συνεργασία με τη SUNEL Group για προμήθεια συστημάτων στήριξης 300 MW

Στρατηγική Συνεργασία με την εταιρεία SUNEL Group, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στον κλάδο της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, υπέγραψε η εταιρεία Μεταλουμίν η οποία – μεταξύ άλλων – παράγει
μεταλλικά στηρίγματα για φωτοβολταϊκά συστήματα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τόσο την προμήθεια στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 300 μεγαβάτ για τους επόμενους 18 μήνες, όσο και κοινές δράσεις για την προώθηση λύσεων ενεργειακής εξοικονόμησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από αριστερά οι κ.κ. Θ. Λαμνίδης (Lamnidis Law), Α. Σγαρδέλης, διευθύνων σύμβουλος της Μεταλουμίν, Κωνσταντίνος Ζυγούρας (group chairman της SUNEL) και Μίλτος Ζυγούρας (vice chairman της SUNEL).

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η συνεργασία μεταξύ της SUNEL και της Μεταλουμίν αποτελεί μια σημαντική στρατηγική σύμπραξη, καθώς συνδυάζει τις δυνάμεις και τις εμπειρίες των δύο εταιρειών. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει την ανταλλαγή γνώσεων και τεχνολογιών, καθώς και την ανάπτυξη κοινών έργων και προϊόντων που συνδυάζουν λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών θα ενισχύσει την ανάπτυξη και την καινοτομία στον κλάδο της βιώσιμης κατασκευής και της ανανεώσιμης ενέργειας. Και οι δύο εταιρείες εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να συμβάλουν στην επιτάχυνση της μετάβασης προς μια πιο βιώσιμη και πράσινη οικονομία».