Intersolar 2023: Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Με Πετυχημένη Πλήρη Σειρά Λύσεων Στήριξης Φωτοβολταϊκών

Intersolar 2023: Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Με Πετυχημένη Πλήρη Σειρά Λύσεων Στήριξης Φωτοβολταϊκών

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, κορυφαίος πάροχος λύσεων στήριξης φωτοβολταϊκών, συμμετείχε με περηφάνια στην έκθεση Intersolar Europe 2023, στο Μόναχο της Γερμανίας. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου 2023, συγκέντρωσε κορυφαίους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, σε συζητήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Παρουσιάζει Διεθνή Έργα στην Intersolar 2023

Η Intersolar Europe, η σημαντικότερη έκθεση της ηλιακής βιομηχανίας, απετέλεσε μοναδική πλατφόρμα για την ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ και την παρουσίαση τοy εκτεταμένου χαρτοφυλακίου διεθνών έργων της εταιρείας σε περισσότερες από 26 χώρες. Ως αναπόσπαστο τμήμα της εκδήλωσης “The smarter E Europe”, η έκθεση υπηρέτησε ως γέφυρα για τη σύνδεση των επιχειρήσεων της ηλιακής ενέργειας, την προώθηση της συνεργασίας και τη δημιουργία νέων συνεργασιών.

Με έκταση άνω των 180.000 τετραγωνικών μέτρων, η Intersolar Europe προσέλκυσε πάνω από 85.000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων προγραμματιστών έργων, σχεδιαστών, αναδόχων EPC, εγκαταστατών, ολοκληρωμένων συστημάτων, κατασκευαστών, προμηθευτών, διανομέων, συμβούλων ενέργειας, δημοσίων υπηρεσιών ενέργειας, επενδυτών, αναλυτών και αρχιτεκτόνων ενεργειακών έργων.

Η ποικίλη παρουσία επισκεπτών δημιούργησε ένα δυναμικό περιβάλλον για την ανταλλαγή γνώσεων, την δικτύωση και την εξερεύνηση του πλήρους δυναμικού της ηλιακής βιομηχανίας.

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ αξιοποίησε αυτή την μοναδική πλατφόρμα για να παρουσιάσει την εκτεταμένη σειρά προϊόντων της στήριξης φωτοβολταϊκών. Μέσω μιας ολοκληρωμένης έκθεσης έντυπου υλικού, οι επισκέπτες γνωρίστηκαν με τις πρωτοποριακές λύσεις της εταιρείας, που σχεδιάστηκαν για τη βελτιστοποίηση των ηλιακών έργων και τη μέγιστη απόδοση ενέργειας. Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν αποτέλεσαν παράδειγμα της δέσμευσης της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την αξιοπιστία.

Η έκθεση παρείχε την ευκαιρία στην ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ να συμμετάσχει στο πρόγραμμα συνεδριάσεων, που προσέφερε πολύτιμες πληροφορίες για τις αγορές, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις στρατηγικές χρηματοδότησης των φωτοβολταϊκών έργων. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, μοιραζόμενοι και ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία και ιδέες με επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο.