Η Μεταλουμίν στο γνωστό φόρουμ “Renewable & Storage”

Η Μεταλουμίν στο γνωστό φόρουμ “Renewable & Storage”

Η Μεταλουμίν συμμετείχε σε σημαντική συγκέντρωση για το ελληνικό συνέδριο Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας στο ξενοδοχείο InterContinental Αθηνών, με οικοδεσπότη την EnergyPress.

Η Μεταλουμίν με μέλη του Τομέα Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας, συμμετείχαν στο “Renewable &Storage Forum”, που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η EnergyPress. Η συμμετοχή κορυφώθηκε μέσα σε ένα ολοένα απαιτητικότερο ρυθμιστικό περιβάλλον, με ταχείες τεχνολογικές εξελίξεις και αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Το φόρουμ πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2023, στο ευρύχωρο Athenaeum InterContinental Ballroom (Λ. Συγγρού 89-93) και συγκέντρωσε ηγέτες του κλάδου και εμπειρογνώμονες. Μεταξύ των ομιλητών ήταν οι Υπ. Θ. Σκυλακάκης (Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας) και Υπ. Κ. Σκρέκας (Υπ. Ενέργειας
και Φυσικών Πόρων), η Γενική Διευθύντρια Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ditte Juul Jorgensen, και άλλοι εξέχοντες προσκεκλημένοι.

Η Μεταλουμίν, διακεκριμένη εταιρεία του κλάδου, συμμετείχε ενεργά στο διήμερο συνέδριο όπου έγιναν παρουσιάσεις από 110 ομιλητές. Εκτός από τη βασική ατζέντα, επιπλέον συνεδρίες έγιναν ταυτόχρονα σε παρακείμενες αίθουσες, με εξειδικευμένες τεχνικές και εταιρικές παρουσιάσεις.

Το συνέδριο μεταδόθηκε ζωντανά τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά και ήταν διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας EnergyPress, συνδεδεμένων ιστοτόπων και διαφόρων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης, εμπλέκοντας ένα ευρύτερο κοινό στις συζητήσεις και τη γνώση που μεταδόθηκε.

Η συμμετοχή της Μεταλουμίν στο συνέδριο, που χαρακτηρίστηκε από ενεργή συμμετοχή και συμβολή στις συνεδρίες, εδραίωσε περαιτέρω τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και το ενδιαφέρον της για τις εξελίξεις στις Ανανεώσιμες Πηγές και την Αποθήκευση Ενέργειας.

Με το τέλος της επιτυχημένης εκδήλωσης, η Μεταλουμίν παραμένει προσηλωμένη στην αξιοποίηση γνώσεων και επαφών που αποκτήθηκαν, με στόχο την πρόοδο στον κλάδο ΑΠΕ, και έμφαση στις βιώσιμες λύσεις και την τεχνολογική ανάπτυξη.