Ενεργή παρουσία της Μεταλουμίν στις εκδηλώσεις του κλάδου Αλουμινίου

Ενεργή παρουσία της Μεταλουμίν στις εκδηλώσεις του κλάδου Αλουμινίου

Η Metaloumin χορηγός στην Ημερίδα της ΕΝΚΑΣ (Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου-Σιδήρου) “Νέα Προγράμματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, Προκλήσεις και Ευκαιρίες”

Η Metaloumin επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην ενίσχυση του κλάδου Αλουμινίου-Σιδήρου συμμετείχε χορηγός στην ημερίδα της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, με θέμα “ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ«, την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2023, στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» Νίκαιας, Πειραιά.

Τα κύρια θέματα της ημερίδας περιέλαβαν:

  • Ζητήματα εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Αποτελέσματα της κλαδικής έρευνας υπό την αιγίδα της ΕΝΚΑΣ.
  • Γενικότερα προβλήματα και προκλήσεις στον κλάδο.
  • Ειδικότερες κλαδικές κατασκευαστικές προκλήσεις λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού.

Η παρουσίαση των θεμάτων συνοδεύτηκε από αξιόλογες ομιλίες και ανταλλαγή απόψεων, ενώ οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά προωθεί ενέργειες συνεχούς βελτίωσης του επιπέδου των κατασκευαστών, μέσω προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και εκπαίδευσης νέων κατασκευαστών που επιθυμούν να ασχοληθούν με επιχειρήσεις στον κλάδο.

Η Metaloumin εκφράζει την εκτίμησή της προς την ΕΝΚΑΣ Πειραιά για τη συνεργασία και την εποικοδομητική και επιτυχημένη εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τις εκδηλώσεις και την δραστηριότητα της ΕΝΚΑΣ, επικοινωνήστε με την Ένωση στα στοιχεία:
ΕΝΚΑΣ
Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου-Σιδήρου
Παν. Τσαλδάρη & Λαοδικείας 53, Νίκαια, Πειραιάς
21 0491 2885
info@enkas.gr
enkas.gr